Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200
Вітаємо із новим роком дерев – святом Ту бі-Шват! Саме час прокидатися від зимової сплячки та наповнювати своє життя світлом, здоров’ям та корисними звичками!

Пропонуємо прокачати себе разом з нами завдяки #21деньрозумнихзвичок.

Відкривайте наш список розумних та корисних звичок або формуйте власний! Влаштуйте собі особистий челендж та спробуйте протестувати бодай кілька з них. А ми будемо особливо раді спостерігати за вашими успіхами у соцмережах, якщо ви поділитесь своїми враженнями від саморозвитку із хештегом #21деньрозумнихзвичок.

  1. Прочитати мінімум 20 сторінок книги. Іноді складно виділити час для читання, зробіть це прямо сьогодні.
  2. Посилити зв’язок з Ізраїлем. Відвідайте Музей Єврейського Народу онлайн та візьміть участь у квесті!
  3. Пройти мінімум 10 000 кроків за день. Рух – це життя, а чим більше кроків, тим здоровіше ваше життя!
  4. Згадати про власне здоров’я. Завантажуйте маршрут здоров’я для своєї вікової категорії та проходьте необхідні обстеження протягом року.
  5. Наповнитися єврейською мудрістю. Почніть читати книгу когось із єврейських авторів! Наші рекомендації опублікуємо у соцмережах.
  6. Зробити ранкову зарядку. У здоровому тілі – здоровий дух на увесь день!
  7. Змінити всі лампочки вдома на енергозберігаючі. Така невеличка деталь – це вже важливий внесок для нашої екології.
  8. Навести лад у файлах комп’ютера та хмарних сховищах. Зменшення обсягів цифрового сміття – це також екологічно!
  9. Подивитися цікавий фільм. Важливо не лише працювати, але і вчасно відпочивати. Огляд фільмів, які ми радимо, шукайте у наших соцмережах.
  10. Придбати квиток у театр. Похід у театр – це чудовий спосіб духовного збагачення, обирайте цікаву виставу (бажано офлайн) і мерщій за видовищами!
  11. Зблизитися зі своїм народом. Вивчіть 5 нових слів на івриті прямо сьогодні! Або навіть запишіться на курси із вивчення івриту.
  12. Навчитися психологічній самодопомозі. У сучасному світі важливо вміти подбати про себе у ситуаціях стресу та напруги. Вивчіть нашу аптечку психологічної самодопомоги.
  13. Підвищити свою безпеку в інтернеті. Про себе важливо дбати також і онлайн! Ви можете пройти тест і дізнатися, наскільки ви обізнані у цій темі. Не забудьте попрацювати над своїми паролями та вдосконалити їх.
  14. Зробити власну еко-сумку. Давно думали над тим, щоб скоротити споживання пластику? Пакети здорожчали, тож саме час! Опублікуємо інструкцію, як зробити власну торбинку, у наших соцмережах.
  15. Провести вечір у сімейному колі. Подумайте над тим, як ви могли б провести час разом.
  16. Приготувати салат зі свіжих овочів. Овочі покращують травлення та розвантажують організм.
  17. Відмовитися від шкідливих звичок бодай на один день. У всіх нас є такі звички – куріння, залипання в телефон тощо.
  18. Почати сортувати сміття. Це не обов’язково має бути класичне сортування, ви можете почати зі збору паперу або інших матеріалів, які можна здати на переробку.
  19. Провести вечір без гаджетів. Важливо іноді побути зі своїми близькими або наодинці зі своїми думками. Окрім цього, вечірня відмова від гаджетів покращує сон.
  20. Поставити цілі на рік, над якими ви точно будете працювати. Чітко сформульовані цілі – це вже один крок до їхнього досягнення.
  21. Викинути зайве зі свого життя. Саме час відсортувати речі: що можна віддати на благодійність, а що вже варто викинути.

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок