Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200

«Кешер» у перекладі з івриту означає «єдність». Це саме те, що необхідно нам саме зараз, в умовах війни: підтримка, співпериживання, та відчуття єдності.

Саме тому, вперше за довгий час (востаннє було до пандемії), за підтримки Кешер США ми провели зустріч учасників Проекту Кешер Україна та Благодійного Фонду «Жіночі можливості». Нас зустріло місто Лева.

Головною ідеєю і метою нашої зустрічі була підтримка команди під час війни, покращення комунікації між відділами, так і з зовнішніми каналами, аналіз поточних проектів та планування діяльності у 2023 року за умов продовження військових дій. Які проекти актуальні, а які краще відкласти на «після війни». Ох, якби ви тільки бачили наші дебати і командні завдання! Людям треба люди, і людям необхідне живе спілкування, за яким ми всі добряче скучили за період карантину.

Ми проговорили різноманітні варіанти розвитку подій, визначили пріоритетні напрямки роботи у 2023, і можемо резюмувати: ми продовжуємо попри все працювати і підтримувати жінок!

Дякуємо усім нашим красуня і красуну! За можливість приїхати, за можливість попрацювати разом, за нагоду вами помилуватися і почути вас, думку і цінний досвід кожної…

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок