Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200

“У нас є спільна мета – робити цей світ кращим,
удосконалюватися самим і допомагати іншим відчувати радість життя”
Галина Медведєва (координаторка проекту «Правда про жіноче здоров’я» в м.Черкаси)

У межах діяльності Проекту Кешер ми часто говоримо про важливість цінності ЛаДор ВаДор – передачі з покоління в покоління наших традицій та духовного досвіду. Історія, про яку ми сьогодні розповімо, слугує прикладом передачі від мами до доньки не тільки наших традицій, але й активної життєвої позиції та розуміння важливості суспільно-корисної діяльності. І це – історія Галини і Марини Медведєвих, мами та доньки, які є нашими активістками у Черкасах та разом працюють над успішною реалізацією проекту «Правда про жіноче здоров’я» у цьому місті.

“У неї гострий і глибокий розум, а у мене – купа ідей”

Галина Медведєва – активістка Проекту Кешер, яка є координаторкою проекту «Правда про жіноче здоров’я» у місті Черкаси:

“«Це моє!», – подумала я, і поїхала на установчий семінар в м Київ. Проект виявився і справді цікавим. Особисто для мене, це новий досвід, нові знання і, звичайно ж, застосування вже напрацьованих в Проекті Кешер організаторських навичок і умінь” – зазначає Галина

У межах проекту Галина має можливість запрошувати до співпраці та участі у тренінгах різних фахівців: лікарів, психологів, фітнес-тренерів, керівників громадських організацій і т.д. Саме так у неї виникла ідея запросити в проект свою доньку – Марину Медведєву.

Марина Медведєва – кваліфікована музикантка та психологиня, тренерка семінарів з психологічної підтримки та збереження ментального здоров’я. Окрім того, вона пройшла навчання на лідерському тренінгу Проекту Кешер.

У неї гострий і глибокий розум, а у мене – купа ідей. Співпрацювати нам доводилося вже не раз, і це завжди призводить до гарних результатів” – так прокоментувала Галина Медведєва ідею запросити доньку у проект

“У роботі ми – команда”

У проекті кожна із жінок мають свою сферу діяльності. Галина – організаторка і координаторка проекту в місті Черкаси:

“Моє завдання: зв’язатися з волонтерами – лікарями, психологами, узгодити зручний час, знайти приміщення, знайти аудиторію слухачів і учасників тренінгів, організувати Дні здоров’я, консультації медиків, інформаційно-просвітницькі кампанії, залучити керівництво міста та партнерських структур, ЗМІ, зробити рекламу” – коментує Галина

Марина – спікерка і тренерка. Вона проводить тренінг, або бесіду, або ж майстер-клас по своєму напрямку діяльності. Так, це були тренінги на тему емоційного здоров’я, музичні та арт-терапії тощо.

Таким чином, спільна мета допомагає жінкам успішно поєднувати свої вміння і навички та вмотивовує їх на суспільно-корисну діяльність:

“І якщо в житті у нас іноді бувають і розбіжності, і непорозуміння, то в роботі ми –команда. У нас є спільна мета – робити цей світ кращим, удосконалюватися самим і допомагати іншим відчувати радість життя” – зазначає Галина

“Наша команда весь рік працювала злагоджено і інтенсивно”

Найкращий показник ефективності тандему мами та доньки – це результати їхньої роботи. Так, близько року Галина та Марина разом працювали над тим, щоб жительки Черкас звертали увагу на власне здоров’я, позбувалися міфів щодо нього, а також знали про важливість профілактики та вмотивовувались на регулярні обстеження. І їм це вдалося:

“Наша команда весь рік працювала злагоджено і інтенсивно. Всі, хто був на наших заходах, залишили чудові відгуки. Багато нарешті від теорії перейшли до практики: отримали медичні консультації фахівців щодо збереження фізичного та психологічного здоров’я, знайшли час сходити до гінеколога і лікарям інших спеціальностей, багато хто змінив спосіб життя з пасивного на активний і стали відвідувати басейн або спортивний клуб. Байдужих не було” – говорить Галина

Більше того, до жінок долучилась ще більша кількість волонтерок для реалізації наступних заходів та акцій.

Як бачимо, Проект Кешер здатний об’єднувати цілі покоління жінок. Так, історія Галини та Марини Медведєвих є яскравим прикладом цього.

У нашій організації є жінки, які були з нами ще із початку діяльності організації. Тепер вони залучають до нас своїх доньок, а деколи – вже і внучок. А все завдяки важливій місії Проекту Кешер – разом, завдяки силі жіночої єдності, перетворювати та вдосконалювати світ!

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок