Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200

Жовтень – місяць активних дій для профілактики раку молочної залози. Кожна 8-ма жінка в Україні стикається з цією проблемою і важливо пам’ятати: рання діагностика рятує життя.

Видавництво «Vivat» спільно з організацією «Проект Кешер в Україні» розпочали кампанію з підвищення обізнаності щодо раку молочної залози!

Наша спільна кампанія розпочалася у вересні, під час справжнього книжкового свята у Львові. Усі, хто придбали книги видавництва на Форумі видавців 2021, отримали закладинки від Проекту Кешер в Україні з інформацією про 14 кроків збереження здоров’я грудей.

Протягом жовтня усі, хто замовлятимуть книги видавництва Vivat, також отримають у подарунок закладинки і зможуть дізнатися, що необхідно робити для профілактики цього захворювання та ранньої діагностики. Ви також можете отримати цю важливу інформацію за посиланням.

«Vivat» увірвався до українського книжкового ринку в 2013-му. Щорічно видавництво продає близько 2 500 000 книг і видає близько 300 нових творів. Входить до трійки лідерів серед українських видавництв. Активно долучається до важливих соціальних ініціатив.

«Проект Кешер в Україні» – жіноча єврейська громадська організація, створена у 1994 році. Протягом багатьох років «Проект Кешер» займається інформуванням про жіноче здоров’я. Запускає кампанії, які справді рятують життя.

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок