Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200
2021 рік став поступовим виходом з пандемії. Нам нарешті вдалося повернутися до офлайн заходів. До нашої команди приєдналися нові неймовірні люди, разом з якими ми провели десятки заходів та зачепили справді унікальні теми. Продовжуємо впевнено рухатися вперед!

Проект Кешер в Україні. Річний звіт 2021

Керін Гершон, виконавча директорка Проекту Кешер у США:

Проект Кешер пишається роботою Проекту Кешер в Україні, спрямованої на розбудову єврейського життя, підвищення статусу жінок та розвиток громадянського суспільства в Україні. Ініціативи Проекту Кешер в Україні у 2021, в тому числі щодо покращення здоров’я жінок, припинення гендерного насилля та підтримки жінок у часи епідемії COVID-19, говорять про найактуальніші проблеми в житті жінок сьогодні, де б ми не жили.

Розробка Проектом Кешер в Україні матеріалів, у тому числі й першого календаря українською мовою, свідчить про прагнення забезпечити появу автентичної української єврейської ідентичності.

Вступаючи у 2022 рік, ми з нетерпінням чекаємо на продовження нашої підтримки цієї новаторської роботи та нашого постійного партнерства з ПКУ для покращення якості життя української єврейської громади та всіх жінок.


Влада Недак, виконавча директорка Проекту Кешер в Україні:

У 2021 році Проект Кешер завдяки усім проєктам та діяльності транслював єврейські цінності, які є універсальними для багатьох жінок неєврейського походження та громадськості в цілому. Ми допомагали жінкам з єврейської громади отримувати відповіді на сучасні питання та виклики мовою Тори та за допомогою знань, які несе юдаїзм протягом століть. Для нас важливо робити релігію живою та поширювати традиції навіть у сучасному світі.

Цього року ми зміцнювали наші партнерські звʼязки, а також формували нові. Це дало нам можливість реалізувати важливі проєкти у сфері попередження гендерно зумовленого насилля, а також у напрямі міжнаціонального діалогу.

Ми говорили про відкритість сучасної громади, демонстрували це через обговорення та участь у важливих проєктах інших організацій. Ми віримо, що вдосконалення світу під силу кожній людині, варто починати з себе та рухатись навіть невеличкими кроками!

 

 

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок