Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200

“Даний конкурс ще раз показав наскільки креативні і
активні єврейські дівчата в своїх громадах і соціумі”
Валентина Дильова (координаторка проекту «Women Art Challenger»)

Дорогі наші активістки, нещодавно ми проводили конкурс молодіжних проектів – Women’s Art Challenge, спрямований на пошук і розкриття унікальних історій успіху та доль жінок в єврейських громадах:

“Конкурс проектів у межах молодіжного напрямку Проекту Кешер і проекту Women’s Art Challenge, став платформою для розвитку креативності наших наймолодших учасниць. Процес відбору заявок був неймовірно кропітким і складним, тому що ми отримали велику кількість цікавих і різноманітних ідей проектів. Даний конкурс ще раз показав наскільки креативні і активні єврейські дівчата в своїх громадах і соціумі” – Валентина Дильова (координаторка проекту «Women Art Challenger»)

Проекти-переможці

Ну і звичайно, підведемо підсумки конкурсу. Серед всієї кількості креативних проектів, обрати переможців було складно. Тому у нас їх аж 8, серед яких 5 проектів, авторки яких із різних куточків України. І це такі проекти:

  1. «Інтуїтивний живопис» (Катерина, Софія та Ксенія Голуб’єви, Україна, м. Одеса)
  2. «Жінки Тори сьогодні!» (Міхаль Стамова, Україна, м. Київ)
  3. «Стираючи межі часу» (Анна Нефедова, Україна, м. Луцьк)
  4. «Слідами видатних єврейських жінок» (Наталія Толок і Ольга Лідовська, Україна, м. Львів)
  5. «Сучасна єврейська жінка. Хто вона сьогодні?» (Ліза Косенко, Україна, м. Запоріжжя)
Вітаємо переможниць конкурсу!

Авторки цих унікальних проектів вже сповіщені про перемогу у конкурсі та отримають фінансування для їх подальшої реалізації.

Дякуємо усім нашим активісткам та волонтерам за участь! Адже ми отримали величезну кількість чудових, унікальних ідей та історій, які ще раз підтвердили Вашу креативність та значущість ролі жінки в єврейській історії.

За додатковими запитаннями звертайтесь до координаторки проекту «Women Art Challenger» Валентини Дильової (+380952456742, Skype:valerysunny27).

Очікуйте цікаві новини щодо реалізованих проектів!

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок