Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200

“Волонтерство – це стан і потреба душі, багато хто хоче і може бути волонтерами.
Ми можемо віддавати свій час, знання, досвід, щоб допомогти нужденним поліпшити,
прикрасити, а часом і змінити життя на краще. Це велика радість дарувати себе людям”
Лариса Вакулінська, керівниця жіночої групи Проекту Кешер

ПОДІЯ: 2 червня в м Запоріжжі відбувся навчальний тренінг

ТЕМА: «Мотивація до волонтерської діяльності: нові підходи до досягнення мети і методів мотивації»

УЧАСНИКИ: 25 лідерів з єврейських організацій м. Запоріжжя, Дніпра і Мелітополя з-понад 10 єврейських організацій регіону

ОРГАНІЗАТОРИ ТА ПАРТНЕРИ: «ВЖЄО «Проект Кешер» Олена Кальницька (президентка організації) і Сара Штерна (регіональна представниця) в партнерстві із Запорізьким благодійним фондом «Хесед Міхаель» за підтримки Дніпровського Джоінт

ОСНОВНЕ: З перших хвилин тренінгу учасниці були залучені в інтерактивні практичні вправи:

  • говорили про лідерські якості;
  • «малювали» портрет лідера;
  • знаходили якості лідера у себе.

Учасниці відчули командну роботу і відзначили важливість отриманого досвіду для роботи з членами своїх організацій.

Відбулася серйозна розмова про те, що ми робимо, як волонтери, як багато часу на це йде і, головне, чому ми це робимо. Говорячи про мотивацію до волонтерства, учасниці звернулися до єврейських текстів. Робота з ними дозволила дізнатися, що ж спонукало наших праматері і праотців до активної діяльності, і побачити, наскільки мотивація, пройшовши через століття, зберегла свою актуальність в наші дні.

ВІДГУКИ УЧАСНИЦЬ:

“Волонтерство – це стан і потреба душі, багато хто хоче і може бути волонтерами. Ми можемо віддавати свій час, знання, досвід, щоб допомогти нужденним поліпшити, прикрасити, а часом і змінити життя на краще. Це велика радість дарувати себе людям”

 Лариса Вакулінська, керівниця жіночої групи Проекту Кешер

“Програма тренінгу була цікавою та інформаційнозатребуваною. В одній із вправ я реально змогла вийти із зони комфорту в невідоме, мені це завжди дається важко. Отриманий досвід був важливим для мене”

 Діана Б., учасниця тренінгу

“Тренінг допоміг зрозуміти, чи є в мені лідерські якості. З’явилася впевненість в своїх силах. Тепер знаю, як правильно ставити мету, як мотивувати себе і оточуючих на дію. Обираю вищу мету!”

Софія С., учасниця тренінгу

“Для мене було важливо дізнатися, як знайти в собі лідерські якості. Через цікаві ситуації на тренінгу я змогла зрозуміти, як використовувати мотивацію для досягнення успіху. Змогла зрозуміти, чого мені не вистачає для досягнення мети, і тепер я з упевненістю буду до неї йти”

Людмила П., учасниця тренінгу

“Виявилося, що і мені є чим ділитися, я подивилася на себе з боку, і зрозуміла, чого мені не вистачає і над чим треба працювати, щоб стати лідером і досягти поставлених цілей”

Вікторія Н., учасниця тренінгу

РЕЗУЛЬТАТИ: Тренінг дав жінкам імпульс до роботи в регіоні. А з керівниками єврейських організацій були визначені теми, спільне втілення яких дасть більший результат. Попереду нові спільні проекти та нові зустрічі!

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок