Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200
Друзі, ми це зробили!
Ми, активісти Проекту Кешер, у партнерстві з Громадським радіо та разом із нашими експертами у ефірах радіопередачі «Правда про жіноче здоров’я» зруйнували більше, ніж десяток міфів та стереотипів про жіноче здоров’я, а також вперше заговорили про ЦЕ на радіо!

Упродовж десяти місяців кожної останньої неділі у прямому ефірі ми вели дискусію щодо відвертих тем жіночого здоров’я. І тепер хочемо поділитися із Вами результатами роботи та представити тематичні буклети по темам подкастів, які вийшли.

«Для чого такі буклети?» – поцікавитесь Ви

По-перше, буклети допоможуть Вам зорієнтуватись в темі, яка цікавить та прочитати доступну та правдиву інформацію щодо неї. Менструація, норма ваги, вагітність, післяпологова депресія, гормони, менопауза… Інформація щодо таких тематик часто завуальована та обтяжена міфами, навіть у «вільному» просторі Інтернету. Проте орієнтуватись у таких темах необхідно, адже вони безпосередньо стосуються нашого здоров’я.

По-друге, Ви можете використовувати їх для спілкування із дітьми та пояснення їм тем, що стосуються сексуального виховання. Такі теми, як перші місячні, статеве дозрівання, перший секс, контрацепція пояснені у буклетах доступно та інформативно.

По-третє, такі буклети служать чудовим візуальним матеріалом для роботи у малих та великих групах, під час проведення тематичних тренінгів, семінарів чи уроків. Спеціально для цього ми зберегли буклети у якісному форматі. Переглянути та зберегти їх Ви можете за посиланням – БУКЛЕТИ

Також у нашій бібліотеці Ви можете прослухати аудіозаписи усіх випусків радіопередачі “Правда про жіноче здоров’я”

Ознайомлюйтесь, читайте та розповідайте подругам, адже кожна жінка має право знати всю правду про власне здоров’я!

А ми, своєю чергою, будемо продовжувати руйнувати міфи та стереотипи про жіноче здоров’я!

 

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок