Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200

«КешерРазом: Запрошуємо» – цикл міжнародних онлайн-зустрічей Проекту Кешер, які проводять регіональні представниці з різних країн, де є представництво нашої організації.
У межах цього циклу проводяться різні майстер-класи, зустрічі зі спеціалістами тощо.

Чому це важливо?

Традиційний єврейський танець є однією з найважливіших частин культурної спадщини євреїв, починаючи з біблійних часів. У минулому він використовувався в якості невід’ємної частини релігійних церемоній і обрядів. Традиційні танці досі продовжують процвітати в єврейських громадах і до цього дня.

Саме тому, в межах міжнародної зустрічі «КешерРазом», яка пройшла 22 квітня, був організований майстер-клас з єврейських танців. Така зустріч об’єднала більше 40 учасників та учасниць з різних країн. Ведучими зустрічі стали Марина Мордухович (регіональна представниця Проекту Кешер в Білорусі, координаторка напрямку “Єврейська освіта” в Білорусі) та Сара Штерна (регіональна представниця Проекту Кешер в Україні).

Про що можна було дізнатися?

Учасники та учасниці зустрічі мали змогу дізнатися теорію єврейського танцю, а також спробувати деякі елементи на практиці в онлайн-режимі. Також вони могли насолодитись приємним спілкуванням, поділитися своєю творчістю, розповісти про себе, дізнатися про інших та поділитися цікавими проектами.

 

Що кажуть учасниці/ки?

«Дякую Проекту Кешер за надану можливість виступити перед Вашої чудової аудиторією і поділитися інформацією про наш проект! Сподіваємося на тісну співпрацю!» – Ілля, керівник молодіжного напрямку єврейського общинного центру «Халом», м.Київ (Україна)

 «Дуже хочеться танцювати і вчити нові танці в прямому ефірі!» – Лариса, м.Харків (Україна)

 «Мій танцювальний досвід почався саме з Проекту Кешер. У єврейських танцях божевільна енергетика. Дякую, дівчата!» – Ірина, м.Брест (Білорусь)

«Здорово! Навіть через екран відчувається енергетика семінарів!» – Олена, м.Мінськ (Білорусь)

«Спасибі, море позитиву, будемо далі танцювати!» – Світлана, м.Астрахань (Росія)

 

«Це унікальна можливість зібратися разом, розповісти про себе, познайомиться з новими учасницями, адже за цим ми і їздимо на фестивалі, беремо участь в конкурсах тощо. Наш вебінар для тих, хто танцює, хто займається танцями в громадах, викладає, проводить майстер-класи, для кого важливе спілкування, розуміння що є єврейський танець сьогодні…» – Сара Штерна, регіональна представниця Проекту Кешер Україна.

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок