Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200

«КешерРазом: Запрошуємо» – цикл міжнародних онлайн-зустрічей Проекту Кешер, які проводять регіональні представниці з різних країн, де є представництво нашої організації.
У межах цього циклу проводяться різні майстер-класи, зустрічі зі спеціалістами тощо.

Чому це важливо?

День незалежності Ізраїлю – це не просто дата в державному календарі, це особисте свято кожного єврея та єврейки, в якій би частині планети ми не знаходились! У цей день особливо важливо відчувати духовну єдність із іншими та разом відсвяткувати річницю створення Держави Ізраїль.

Саме тому, в межах міжнародної зустрічі «КешерРазом», яка пройшла 29 квітня, пройшов святковий вебінар, присвячений Йом ха-Ацмаут. Така зустріч об’єднала більше 20 учасників та учасниць з різних країн. Ведучими зустрічі стали Міхаль Оболенцева (координаторка напрямку “Єврейська освіта” в Україні), Марина Мордухович (регіональна представниця Проекту Кешер в Білорусі, координаторка напрямку “Єврейська освіта” в Білорусі) та Сара Штерна (регіональна представниця Проекту Кешер в Україні).

Про що можна було дізнатися?

Проект Кешер зібрав на вебінарной майданчику жінок Білорусі, України та Ізраїлю. Цей вебінар дав спілкування, можливість дізнатися історію держави Ізраїль, дізнатися цікаві факти про створення Ізраїлю. Було весело, співали улюблені пісні і бажаючі змогли потанцювати.

Що кажуть учасниці?

«На жаль, в цьому році у зв’язку з пандемією коронавірусу всі масові урочистості та гуляння відклали, і я відзначаю це свято у себе вдома. Спасибі Проекту Кешер, що ми разом змогли бути в цей важливий День!» – Лариса М., Ізраїль

«Величезне спасибі організаторам в День незалежності Ізраїлю за можливості дізнатися багато нового про цю дивовижну країну, провести час в атмосфері ізраїльського свята в колі спражніх подруг!» – Яна Л., Україна

«Я пишаюся Ізраїлем, я вірю в сьогодення і майбутнє нашої країни! Мазл тов, Ізраїль!» – Олена Ч., Білорусь

 

«У учасниць вебінару Проекту Кешер була унікальна можливість зібратися разом і відзначити Йом ха-Ацмаут, День Незалежності Ізраїлю! Жінки розповідали про себе, знайолися з новими учасницями, знайомилися з історією держави Ізраїль, брали участь в конкурсах, співали і танцювали. Було весело і цікаво…» – Сара Штерна, регіональна представниця Проекту Кешер Україна.

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок