Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200

«Такі зустрічі вкрай необхідні сучасній жінці. Вони дають нам мотивацію і сенс в нашій нелегкій жіночій справі.
Програми Проекту Кешер унікальні, креативні, актуальні!»
Тетяна, учасниця тренінгу

ПОДІЯ: 27 жовтня в Дніпрі відбувся лідерський тренінг ВЖЄО «Проект Кешер» «Сім’я, громада, суспільство: що може жінка».

УЧАСНИЦІ: Окрім нових учасниць Дніпра на зустріч приїхали активістки з Харкова, Одеси, Запоріжжя, Кривого Рогу, Мелітополя і Кропивницького.

ОРГАНІЗАТОРИ: Ініціатором і організатором тренінгу стала Всеукраїнська жіноча єврейська організація «Проект Кешер» в партнерстві з «Єврейським культурним центром «Solomonika» і БФ «Хесед Менахем».

ПРО ПОДІЮ: Відкриття тренінгу розпочалося з телемосту між Дніпром (Україна) та Гомелем (Білорусь), де учасниці тренінгу привітали своїх подруг з Гомеля, де в цей же момент проходив День Єврейської Жінки. Жінки обмінялися позитивними емоціями і кожна змогла відчути безпосередньо відчути наш зв’язок «кешер», не дивлячись на відстань.

Лідерський тренінг став особливим оскільки до його проведення не тільки безпосередньо залучились тренерки Проекту Кешер (Сара Штерна, Міхаль Оболонцева, Елла Гончарова), але й учасниці тренінгової програми «Жіноче Єврейське Лідерство».

Так, одеситки Наталя Дубровська і Алевтина Коломієць зарядили позитивними емоціями учасниць тренінгу сесією «Давайте познайомимося!»; Анна Стаценко з Мелітополя поділилася з присутніми своїм досвідом на сесії «Лідерство. Секрети успіху», Ольга Павлик із Запоріжжя допомагала координаторці напрямку «Єврейська освіта» Міхаль Оболенцевій в проведенні сесії «Сім’я, громада, суспільство: традиція і сучасність».

У ході інтенсивних інтерактивних занять протягом дня учасниці поєднували теорію із практикою. Вони не тільки набували теоретичні знання з лідерства, командоутворення, але й виконували спеціальні завдання та вправи.

Важливою складовою тренінгу стала презентація основних напрямів діяльності Проекту Кешер, в ході якої ми говорили про діяльність організації. На тренінгу були присутні учасниці проектів «Жіноче єврейське лідерство», «ЛаДор ВаДор. Сила поколінь», які ділилися своїм досвідом участі у таких ініціативах.

Також у межах заходу відбулися зустрічі представниць Проекту Кешер Сари Штерн і Елли Гончарової із керівниками та активістками єврейських організацій м. Дніпро, в ході яких були намічені шляхи співпраці на майбутнє.

ВІДГУКИ УЧАСНИЦЬ:

«Величезна подяка за цю зустріч! Такі зустрічі вкрай необхідні сучасній жінці. Вони дають нам мотивацію і сенс в нашій нелегкій жіночій справі. Програми Проекту Кешер унікальні, креативні, актуальні!», – Тетяна Д.

«Дуже все сподобалося. Багато нового, цікавого і, головне, багато інструментів, які практично застосовні в моїй роботі. Важливо, що ми змогли поділитися своїм досвідом і цікавими «знахідками». Дякую співробітницям Проекту Кешер», – Анна С.

«Отримана на тренінгу інформація змінила моє ставлення до багатьох життєвих процесів. Я зрозуміла, що моя участь просто необхідна у вирішенні питань в родині та громаді», – Поліна Г.

«Найцінніше від зустрічі – почуття єднання, дружелюбності, теплоти і бажання бути потрібним. Спасибі, що ми є одне в одного!», – Анна Г.

«Дорогі організатори заходів Проекту Кешер», спасибі, за те, що я не тільки змогла відкрити лідерські якості, але й розвиваюся та рухаюся вперед, і не тільки в громаді, а й на роботі», – Анжела М.

РЕЗУЛЬТАТИ: Згуртована робота, обмін знаннями та особистим досвідом зробили тренінг максимально корисним. Учасниці отримали змогу отримати корисні навички та знання, які будуть використовувати у своєму житті.

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок