Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200

ПОДІЯ: 18 травня у м. Кривий Ріг активістки Проекту Кешер у межах проекту «Правда про жіноче здоров’я» долучилися до заходу – EUROFEST 2019, організувавши «Зону жіночого здоров’я»

ОСНОВНЕ: На локації «Жіноче здоров’я» наші активістки спілкувались із жительками Кривого Рогу, говорили про здоров’я, розповсюджували корисні інформаційні буклети та розвінчували міфи щодо різних питань здоров’я. Усі бажаючі отримали змогу запитати про своє здоров’я у гінеколога-ендокринолога Наталії Сіліної. Також жінки могли отримати консультацію дерматолога, пройшовши експерс-тест щодо стану поверхні шкіри.

Окрім цього, у межах «Зони здоров’я» представники Криворізької міської організації Червоного Хреста навчали усіх охочих надавати першу допомогу. Учасниці та учасники могли засвоїти отримані навички на спеціальному манекені.

Велике зацікавлення не тільки у дорослих, але й у дітей викликав АРТ-проект «Скатертина миру». Діти та батьки із задоволенням малювали на полотні символи єдності та міжнаціональної дружби.

РЕЗУЛЬТАТИ: «Зона здоров’я» на EUROFEST 2019 стала ще одним майданчиком для розвитку творчості, спілкування та інформування жінок про їхнє здоров’я.

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок