Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200
12 жовтня у Хмельницькому пройшов День жіночого здоров’я!

Це стало можливим завдяки співпраці трьох організацій – Проекту Кешер в Україні, Хмельницького благодійного фонду«Хесед Бешт» та «Разом проти раку».

Подібні заходи ми проводимо не вперше, однак, у часи пандемії це особливо цінно, адже значна кількість жінок під час карантину змістили своє здоров’я на другий план. Тож дуже важливо згадати про цінність свого здоров’я та подбати про нього!

День жіночого здоров’я відвідало 75 людей – члени місцевої єврейської общини та Хеседу, студенти педагогічної академії, члени громадської організації ВПО.

Ми поговорили про профілактику та ранню діагностику раку молочної залози з Ігорем Дробнером – завідуючим мамологічним відділенням Хмельницького онкологічного диспенсеру. А під час другої частини заходу лікар Ігор Дробнер проводив індивідуальні огляди для бажаючих. Цією можливістю скористалися 40 жінок і 10 з них отримали рекомендації щодо термінового глибинного обстеження у медичному закладі.

Також наш День жіночого здоров’я підтримав Хмельницький обласний художній музей, який спеціально підготував тематичний ролик.

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок