Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200

«Всесвітній День Єврейських Знань» був вперше проведений в 2010 році на честь завершення рабином Адіном Штейнзальцем грандіозної півстолітньої праці з перекладу Вавилонського Талмуду! З тих пір він відзначається щорічно, і хоча кожен раз у нього нова тема, але завдання одні і ті ж – зміцнення єврейського єдності, духовне збагачення особистості шляхом розширення індивідуальних єврейських знань, а також можливість взаємного обміну унікальним досвідом.

Ми долучилися!

17 листопада регіональна представниця ВЖЄО «Проект Кешер» Сара Штерна і координаторка проектів «Мама для мами» та «Школа успішних жінок» Елла Гончарова взяли участь в «Дні Єврейських Знань» в Дніпрі у центрі «Менора».

Активістки «Проекту Кешер» розповідали про діяльність організації, про заходи та акції. Кожна відвідувачка отримала в подарунок календар на 5780 рік та Маршрут здоров’я.

«Такі заходи дуже важливі не тільки для гостей, але і для організаторів, адже це День єдності всіх єврейських організацій міста, це і партнерська взаємодія, це і можливістю поділитися досвідом роботи з колегами», – підсумувала Ірина, представниця «Сохнут»

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок