Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200
21 та 23 вересня кілька міст України об’єдналися за чаєм миру.

Хмельницький

У 2021 році ООН оголосив темою Дня миру «Відновлення за принципом «краще, аніж було» для справедливого та сталого світу». День Миру – це чудовий привід для того, щоб поговорити про мир, загальнолюдські цінності, про те, як змінився світ за час пандемії і як зробити його кращим.

Черкаси

Чаювання відбувалися у Дніпрі, Харкові, Хмельницькому, Рівному, Кам’янець-Подільському, Вінниці, Черкасах та Полтаві!

Дніпро

Заходи проходили у різних форматах: у Дніпрі та Харкові чаювання відвідали голови національних общин, у Кам’янець-Подільському захід відвідала Юлія Яворська-Лискун, яка висвітлювала його на сайті міської ради, а в Рівному відбувся майстер-клас з малювання вином.

Харків

Символічно, що захід, присвячений Дню Миру, відбувався у перші дні Суккоту, коли прийнято радіти та запрошувати гостей!

Рівне

У кожному місті на честь миру дзвонили у дзвіночки. Адже у цей день щороку відбувається церемонія біля «Дзвону миру», який розташований в альтанці Штаб-квартири ООН у Нью-Йорку. Звук дзвонів закликає усі народи світу відмовитися від ворожнечі, насилля та жорстокості.

Вінниця

«Я вперше в такому товаристві і приємно була здивована високою культурою спілкування, душевністю, теплотою слова, які дарували одна одній присутні жінки. Головуюча на святі, представниця «Проекту Кешер в Україні» та керівниця «Хесед Бешт» Маргарита Шопнік зробила цей захід цікавим, натхненним, звертаючи увагу в своїх словах на особливу роль у житті жінки. Саме душа жінки, її таланти, які вирізняють її як матір, як натхненницю будь-яких починань, допомагають рухатися цьому світу, розвиватися і зберігати мир.

Тут зібралися жінки різного віку, різних національностей, і кожній було чим поділитися, про що розповісти, послухати інших. Я, до речі, багато чого взяла для себе на замітку… Невимовна радість від спілкування ще довго переслідувала мене. А ще – почуті вірші молодої талановитої поетеси, лідерки єврейської молоді Віталіни Дрікер.

«Чай миру» – так називалося це свято. Такого чаю я й справді не пила ніколи!» (с) Юлія Яворська-Лискун 

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок