Телефони
Адреса
м. Кривий Ріг, проспект Поштовий, будинок 1, офіс 200
Коли наближаються чергові свята, завжди постає питання: що подарувати? Публікуємо підбірку найбільш поширених подарунків, які вже встигли набриднути, а також поради, які подарунки варто шукати.

Яких подарунків варто уникати?

Чашка з написом. Зазвичай це дуже бюджетний варіант із найближчого супермаркету. Це виріб з не найкращою якістю друку, який залишається назавжди пилитися у надрах шафи. Якщо дуже хочеться подарувати саме чашку, будьте оригінальнішими. Подаруйте еко-чашку, термос, який зручно брати з собою або оригінальне хендмейд горнятко.

Засоби гігієни. Гелі для душу та мило – це чудово, однак такі подарунки надто знеособлені. Окрім цього, ви можете не знати, які саме засоби використовує людина, чи має вона певні дерматологічні особливості. Красиве і оригінальне мило може бути зворушливим доповненням до основного подарунку.

Сувеніри. Брелоки, магнітики, подушки із фотографією, статуетки… Чи хотілося б вам самим це отримати? Вірогідно, ні. Якщо ви не дуже добре знаєте людину, варто подумати над корисними речима, які можуть підійти кожному. Наприклад, органайзер для зберігання косметики чи канцелярії (вони представлені у різних цінових категоріях) чи готові набори із різними приємностями (наліпки, шкарпетки, мед, солодощі)

Алкоголь. Зараз у тренді здоровий спосіб життя! Якщо людина сама не замовляла вам такий подарунок, краще придбати гарно оформлений листовий чай або банку якісної кави. А якщо вам потрібно привітати хіпстера, подаруйте набір комбучі!

Що подарувати при дуже обмеженому бюджеті?

Коли хочеться зробити приємне при невеличкому бюджеті, не варто спокушатися на блокноти на пружинах, скарбнички, статуетки. А що можна зробити?

  • Домашня випічка – печиво, кекси, капкейки, тортики.
  • Святкова коробочка із солодощами (цукерки, шоколадки, батончики).
  • Гарно оформлений набір фруктів, фруктова корзинка або букет.
  • Сертифікат (на купівлю книги, на майстер-клас, спа-процедуру – залежно від бюджету).

Пам’ятайте, що можна подарувати не лише річ, але і враження! На нашому сучасному ринку послуг існують компанії, які пропонують сертифікати для відвідування певного цікавого місця. Проте також можливо організувати враження самостійно і це буде особливо цінним.

Найкращий подарунок – персоналізований. Коли людина відчуває, що ви думали саме про неї, коли обирали дану річ. Звісно, ми не завжди достатньо знаємо людей і тоді варто обирати щось нейтральне. Проте потреба зробити подарунок – це додатковий привід дізнатися людину краще!

Долучайтеся!

Бажаєте допомогти Кешеру, зробити соціально-корисну справу або знайти нових друзів і однодумців?

Стати членкинею

Зробити благодійний внесок